Happy Birthday 35 stuks | Verjaardag bonbons | Chocoladebezorgd (2024)

Meer informatie over de Happy Birthday bonbons – 35 stuks:

  • 35 handgemaakte bonbons
  • In een luxe cadeauverpakking
  • Dit product is brievenbusproof

Smakenboekje –We voegen een smakenboekje toe aan ieder doosje bonbons. In het smakenboekje vind je de houdbaarheidsdatum, het bewaaradvies en een overzicht van alle verschillende bonbons met bijbehorende allergenen.

Chocoladesmaak –Dit product bevat verschillende heerlijke smaken bonbons. Heb je speciale wensen? Bij de productsamenstelling kun je de optie glutenvrij, alcoholvrij, notenvrij en vegan selecteren. Geen wensen? Kies dan de optie verras me! Wij voegen dan willekeurige bonbons toe met een variatie van chocoladesmaken.

Bewaaradvies –Bewaar je bonbons op een koele, droge en donkere plek, het liefst in het originele zwarte doosje.Let op: bewaar de bonbonsnietin dekoelkast. Onze bonbons zijn circa 6-8 weken houdbaar. In het meegeleverde smakenboekje vind je een exacte houdbaarheidsdatum.Meer weten over chocolade bewaren?

Allergie-informatie –De bonbons kunnen de volgende allergenen bevatten: melk, gluten, noten, pinda’s, sesam, soja, ei en amandel. Selecteer bij productsamenstelling jouw voorkeur om bepaalde allergenen in of uit te sluiten.Let op: onze producten worden verwerkt in een ruimte waar wij werken met verschillende allergenen. Dit zorgt dat producten sporen van deze allergenen kunnen bevatten.

Ingrediënten – cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: soja lecithine, natuurlijk vanille aroma,
volle melk poeder, 0.6% bloedsinasappel, glucosestroop, melkvet, e420 sorbitol, stabilisator
(E420), invertsuikerstroop, slagroom, stabilisator: carrageen, kaneel, kruidnagelen,
nootmuskaat, gemberpoeder, korianderzaad, piment, foelie, macadamia , spelt, honing,
zeezout, pecannoten, volle melkpoeder, kokos, scharreleiwit, zonnebloemolie, koffie,
tonkabonen, likeur 43 (bevat alcohol), 0.5% Bosbessen met suiker, 1.3% citroen, citroensap uit
concentraat, natuurlijke vlierbloesemaroma met andere natuurlijke aroma’s, gekarameliseerde
suiker, natuurlijk aroma, zonnebloem, tarwe meel, tarwe moutmeel, tarwe, rijsmiddel: E500ii,
paprika-extract, melk suiker, melk, 0.4% banaan, walnoten, amandelen,
pistachenoten ,amandel, baileys (bevat alcohol), malibu, bevat sulfiet en
alcohol, tarwe moutmeel, dextrose, ,limoncello (bevat alcohol), , 0.5% Aardbeien, steranijs,
kardemom, peer, 0.3% yuzu, kokosolie, passievrucht, 0.4% mango, kleurstof hazelnoten , 0.2%
frambozen, 0.8% zure kersen, pinda, kleurstof E172, e102, e132, e133, e129, e170, e120 zoete
aardappel, radijs, kers, appel , spirulina, antiklontermiddel: E-555, voedingszuur: e330,
conserveermiddel: e202, stabilisator: e415, stabilisator: e412,
emulgator: zonnebloemlecithine, zoetstof: e955, antioxidant: ascorbinezuur,
arabische gom: E414 en gelatine (halal)

Fysieke eigenschappen –Afmetingen: 34 x 24 x 3 centimeter/ gewicht: 758 gram

Bij Chocoladebezorgd vind je de mooiste en lekkerste chocoladecadeaus voor ieder moment. Of je nu een cadeautje zoekt voor een verjaardag, een housewarming of een huwelijk, voor Valentijnsdag, Moederdag, Sinterklaas of Kerst: een chocoladecadeau is áltijd een originele verrassing.

Je eigen cadeau samenstellen

Wil jij iemand op een persoonlijke manier verrassen? Bij Chocoladebezorgd stel je zelf een chocoladecadeau samen. Zo kun je zelf een doosje bonbons samenstellen met jouw lievelingssmaken of die van de ontvanger en een leuke cadeauverpakking toevoegen die past bij ieder moment. Heb je geen voorkeur voor smaken? Dan kun je een doosje bonbons kiezen die wij voor je samenstellen en zelf een cadeauverpakking uitkiezen. Naast onze standaard doosjes met 5, 10, 15, 24 of 25 bonbons, kun je iemand extra in de watten leggen met één van onze specials. Kies bijvoorbeeld voor een boeket bloemen van chocolade, onze liefdevolle Box of Love of een feestelijke doos bonbons in de vorm van een verjaardagstaart. Aan ieder chocoladecadeau kun je een kaartje toevoegen, met daarop een persoonlijk berichtje voor de ontvanger.

Naast een doosje heerlijke handgemaakte bonbons, kun je ook een chocoladehart, -reep of -letter samenstellen. Verras met bijvoorbeeld een chocoladehart van eerlijke melkchocolade met een topping van bastognekoekjes, kies uit een luxe cadeauverpakking en voeg een kaartje toe met jouw persoonlijke boodschap.

Versturen naar verschillende adressen?

Of je nu chocolade wil versturen naar 10 of 1000 adressen. Wij draaien onze hand er niet voor om. Lever je adressen in een excel bestand bij ons aan en wij doe de rest. Meer informatie kun je hier vinden…

Bestellen & bezorgen

Je kunt jouw chocoladecadeau bestellen tot 17:00 uur, zodat wij deze dezelfde dag nog meegeven aan de postbode. Bij het afrekenen kies je zelf de datum waarop wij jouw bestelling verzenden. Al onze chocoladecadeaus passen door de brievenbus, handig! Zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het cadeautje in ontvangst te nemen. We verzenden jouw bestelling standaard als brievenbuspakketje met PostNL. Bestel je meer dan één product of wil je iemand in België of Duitsland verrassen, dan verzenden wij je bestelling als pakketje met DHL.

Zodra jouw bestelling ons chocoladeatelier verlaat, ontvang je een track & trace code waarmee jij je pakketje kunt volgen. In 95% van de gevallen komt de postbode de volgende (werk)dag langs bij de ontvanger, ook op zaterdag. Houd er rekening mee dat PostNL op zon- en maandag geen brievenbuspost bezorgt.

Betalen

Jouw chocoladebestelling kun je veilig online betalen via iDeal, creditcard of PayPal. Belgische chocoladeliefhebbers kunnen ook kiezen voor betaling via bancontact of Mister Cash. Betalen op factuur is enkel mogelijk voor bedrijven met een zakelijk account, hier vind je meer informatie over een zakelijk account. De factuur van je bestelling versturen we enkel digitaal en naar het e-mailadres waarmee jij je bestelling plaatst. De factuur sturen we niet mee met het chocoladecadeau.

Een cadeauverpakking voor ieder moment

Personaliseer jouw chocoladecadeau met een luxe cadeauverpakking. Bij het samenstellen van jouw cadeau kun je kiezen uit verschillende cadeauverpakkingen, geschikt voor ieder moment. Kies voor bijvoorbeeld het ontwerp met vrolijke ballonnen als je iets wilt vieren, de verpakking met blauwe bloemen om iemand sterkte te wensen of ga voor een neutrale cadeauverpakking met stippen of luxe boogjes.

Je kunt een cadeauverpakking toevoegen aan een chocoladehart, chocoladeletter, chocoladereep en aan een doosje met 5, 10 of 15 bonbons. Om de grote cadeaudozen met bonbons gaat geen cadeauverpakking. Op deze dozen staat in luxe gouden letters bedrukt: “Some colourful chocolate for you”.

Je eigen cadeauverpakking ontwerpen – voor bedrijven

Geef een persoonlijke touch aan je relatiegeschenk en ontwerp je eigen cadeauverpakking. Ga aan de slag met ons ontwerpsjabloon (Adobe InDesign) of laat je verpakking door ons ontwerpen. Het ontwerpen van je eigen cadeauverpakking is mogelijk bij bestelling vanaf 30 stuks. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Happy Birthday 35 stuks | Verjaardag bonbons | Chocoladebezorgd (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6133

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.